Bugun...



Jandarma köpeği “Yalman” ilgi odağı oldu

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen Sanat ve Çocuk Festivali’nde Aksaray İl Jandarma Komutanlığının Köpeği “Yalman” ilgi odağı oldu.

facebook-paylas
Tarih: 31-07-2023 11:30

Jandarma köpeği “Yalman”  ilgi odağı oldu

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen Sanat ve Çocuk Festivali’nde Aksaray İl Jandarma Komutanlığının Köpeği “Yalman” ilgi odağı oldu.

Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Uyuşturucu Madde Arama ve bulma Narkotik köpeği Yalman, yaptığı şovlarla çocukları kendine hayran bıraktı. Çocukların ilgi odağı olan “Yalman” miniklerin gözdesi oldu.

Uyuşturucu Madde Arama ve Bulma Narkotik köpeği “Yalman”

Sanat ve Çocuk Festivali’ndeki çocuk şenliğinde stant açan Aksaray Jandarma Komutanlığı, çocukları Uyuşturucu Madde Arama ve Bulma Narkotik köpeği “Yalman” adlı köpekle buluşturdu. Yaklaşık 3 yıldır Uyuşturucu Madde Arama ve bulma konusunda Jandarma Komutanlığı bünyesinde hizmet veren Yalman, sevimliğinin yanı sıra gerçekleştirdiği şovla çocukları kendisine hayran bıraktı.

ŞOVUYLA İLGİ ODAĞI OLDU

Öte yandan Yalman, alanda gerçekleştirdiği şovla göz doldurdu. Yalman, eğitmeninin tüm komutlarına büyük bir başarı ile karşılık vererek ne kadar zeki ve atak olduğunu gözler önüne serdi. *Eylül VURGUN




Kaynak: POSTA GAZETESİ

Editör: EYLÜL VURGUN

Bu haber 906 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI