Bugun...



JANDARMANIN MAGANDA MÜCADELESİ

Magandalar, Jandarmadan kaçamadı

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2023 09:54

JANDARMANIN MAGANDA MÜCADELESİ

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca,“Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında magandalara nefes aldırılmıyor.

Özellikle düğün, nişan ve asker eğlencelerinde ortaya çıkan magandalara, Jandarma göz açtırmıyor. Son olarak Ağaçören İlçesi Avşar Köyü mülki sınırları içerisinde yapılan iki ayrı düğün merasiminde, 2 şahıs silahla havaya ateş ederken Jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinde yapılan kontrolde, 2 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilmiş olup, malzemelere el konularak, 5252’şer TL idari para cezası uygulandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgide, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca,“Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında sorumluluk bölgemizde düzenlenen düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla havaya ateş etme sonucu meydana gelebilecek üzücü olayların önlenmesine yönelik çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edilmektedir. Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İli genelinde, sorumluluk sahamız içerisinde yapılan düğün/nişan merasimlerinde silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesi amacıyla görevlendirilen resmi/sivil ekiplerimiz tarafından icara edilen denetimlerde, Ağaçören İlçesi Avşar Köyü mülki sınırları içerisinde yapılan iki ayrı düğün merasiminde, 2 şahıs silahla havaya ateş ederken görevli ekiplerimiz tarafından suçüstü yakalanmıştır. Yakalanan şahısların üzerinde yapılan kontrolde, 2 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilmiş olup, malzemelere el konularak, şahıslara 5252’şer TL idari para cezası uygulanmıştır. Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde eğlence merasimlerini icra etmeleri için titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.”denildi. *Eylül VURGUN




Kaynak: POSTA GAZETESİ

Editör: EYLÜL VURGUN

Bu haber 880 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI