Bugun...



Jandarmanın Atlı Timleri göreve başladı

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı bölgelerde atlı timler göreve başladı.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2023 09:16

Jandarmanın Atlı Timleri göreve başladı

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı bölgelerde atlı timler göreve başladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Bu kapsamda, Havaların ısınmasıyla birlikte insan hareketliliğinin artması nedeniyle, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timlerimiz, araçların girmesi mümkün olmayan Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriye faaliyetlerine başlamıştır. Bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla vadi içerisinde devriye faaliyeti icra eden Atlı Jandarma Timlerimiz, vatandaşlarımıza çeşitli konularda bilgilendirme ve uyarılarda bulunmuştur. Atlı Jandarma Timleri yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmüştür.Tarihi ve kültürel alanlarımızın korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.*Eylül VURGUN




Kaynak: POSTA GAZETESİ

Editör: EYLÜL VURGUN

Bu haber 1093 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI