Bugun...



Jandarmadan, uyuşturucuya geçit yok!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs/şahısların yakalanarak adli mercilere teslim edilmesine yönelik yapılan kapsamlı çalışmalara aralıksız devam ediliyor.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2023 10:39

Jandarmadan, uyuşturucuya geçit yok!

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde bulunan bir adreste iki şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurduğu, imal ve ticaretini yaptığının tespit edilmesi üzerine söz konusu adrese düzenlenen operasyon sonucunda iki şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin bulunduğu evde yapılan aramalarda; 50 gram metamfetamin, 9 adet psikotrop hap, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.” denildi. 




Kaynak: AKSARAY POSTA GAZETESİ

Editör: CENNET AKIN

Bu haber 803 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI