Bugun...



Jandarmadan silah operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, evlerinde ruhsatsız silah bulunduran şahıslara operasyon yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 24-08-2023 10:32

Jandarmadan silah operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, evlerinde ruhsatsız silah bulunduran şahıslara operasyon yaptı. Jandarma şahısların ev ve eklentilerinde yaptığı operasyonda; 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca,1 adet ruhsatsız av tüfeği,124 adet 7.65 mm tabanca fişeği,28 adet 9 mm tabanca fişeği,2 adet av tüfeği fişeği ele geçirdi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgide, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir. Bu kapsamda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, Merkez ilçe mülki sınırları içerisinde ikamet eden S.K. ve A.K.isimli şahısların evinde ruhsatsız silah bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda;1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca,1 adet ruhsatsız av tüfeği,124 adet 7.65 mm tabanca fişeği,28 adet 9 mm tabanca fişeği,2 adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.”denildi. *Eylül VURGUN

 

 




Kaynak: POSTA GAZETESİ

Editör: EYLÜL VURGUN

Bu haber 914 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI