Bugun...



Jandarma, servis sürücülerini denetledi

Trafik Jandarması tarafından, okul servisleri denetlendi. Servis sürücülerine ve öğrencilere emniyet kemeri kullanımının önemi ve trafik güvenliği hakkında bilgi verildi.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2023 12:19

Jandarma, servis sürücülerini denetledi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından, okulların açılmasıyla birlikte geleceğin teminatı çocukların huzur ve güven içerisinde okullarına gidiş-gelişlerini sağlamak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetini en üst seviyede tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarını önlemek amacıyla okul servis araçlarına yönelik yapılan özel denetim faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Trafik Jandarması tarafından okul servis araçları, yönetmelik hükümlerine uygunluk konusunda denetlendi. Yönetmelikte belirtilen hususlara uymadığı tespit edilen servis sürücülerine idari yaptırım uygulandı. Ayrıca servis sürücülerine ve öğrencilere emniyet kemeri kullanımının önemi ve trafik güvenliği konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Eğitim-öğretim dönemi süresince trafik güvenliğine yönelik bu denetimlere planlı ve periyodik olarak hassasiyetle devam edilecektir.” denildi. 




Kaynak: AKSARAY POSTA GAZETESİ

Editör: CENNET AKIN

Bu haber 718 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI