Bugun...



Jandarma, mevsimlik tarım işçilerine KADES’i anlattı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından Yeşiltepe Beldesinde bulunan mevsimlik tarım işçilerine KADES bilgilendirmesi yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2023 09:35

Jandarma, mevsimlik tarım işçilerine KADES’i anlattı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından Yeşiltepe Beldesinde bulunan mevsimlik tarım işçilerine KADES bilgilendirmesi yapıldı. Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında, kadın vatandaşlarımıza yönelik her türlü şiddetin önlenmesi amacıyla eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerine azim ve kararlılıkla devam ediyor. Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı kapsamında; Aksaray Merkez Yeşiltepe Beldesinde bulunan mevsimlik tarım işçilerine yönelik, İçişleri Bakanlığının “Kadına El Kalkamaz” mottosu çerçevesinde KADES tanıtım ve bilgilendirmesi yapıldı.

İcra edilen faaliyette kadın vatandaşlarımıza; Kadın Destek (KADES) uygulamasının cep telefonuna indirilmesi, uygulamanın cep telefonuna indirildikten sonra nasıl kullanılacağı ve sağladığı kolaylıklar hakkında bilgilendirmeler yapılarak tanıtım broşürü dağıtıldı. Ayrıca bölgede bulunan çocuklara Jandarma Çocuk Dergisi, boyama kitabı ve çeşitli hediyeler verilmiştir. Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir” denildi. *Eylül VURGUN

 

 




Kaynak: POSTA GAZETESİ

Editör: EYLÜL VURGUN

Bu haber 1093 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI