Bugun...



İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN’DAN YAŞANAN SEL FELAKETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA: Dezenformatif içeriklere itibar edilmemesi önem arz etmektedir

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sel ve su baskınları konusunda resmî kurumların bilgilendirmelerinin takip edilmesinin ve dezenformatif içeriklere itibar edilmemesinin önem arz ettiğini bildirdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-09-2023 12:55

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN’DAN YAŞANAN SEL FELAKETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA:  Dezenformatif içeriklere itibar edilmemesi önem arz etmektedir

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN’DAN YAŞANAN SEL FELAKETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA:

Dezenformatif içeriklere itibar edilmemesi önem arz etmektedir

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sel ve su baskınları konusunda resmî kurumların bilgilendirmelerinin takip edilmesinin ve dezenformatif içeriklere itibar edilmemesinin önem arz ettiğini bildirdi.

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul ve Kırklareli'nde meydana gelen selden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti, vefat edenlere de Allah'tan rahmet diledi.

Devletin teyakkuz hâlinde olduğunu belirten İletişim Başkanı Altun, "İlgili tüm kurumlarımız çalışmalarını yürütmektedir. Ani sel ve su baskınları konusunda valiliklerimiz ve AFAD başta olmak üzere resmî kurumlarımızın bilgilendirmelerinin takip edilmesi, dezenformatif içeriklere itibar edilmemesi önem arz etmektedir." ifadelerini kullandı.

 




Kaynak: AKSARAY POSTA GAZETESİ

Editör: CENNET AKIN

Bu haber 845 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI