Bugun...



Jandarmadan boğulmalara karşı sıkı önlem

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Aksaray’da bulunan göl, gölet, baraj ve sulama kanalı gibi yerlerde meydana gelebilecek boğulma olayları ve can kayıplarını önlemek amacıyla teyakkuz da bulunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 27-07-2023 14:23

Jandarmadan boğulmalara karşı sıkı önlem

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Aksaray’da bulunan göl, gölet, baraj ve sulama kanalı gibi yerlerde meydana gelebilecek boğulma olayları ve can kayıplarını önlemek amacıyla teyakkuz da bulunuyor. Göl, gölet, baraj ve sulama kanallarında kuş uçurtmayan Aksaray Jandarması’nın tüm çabası can kayıplarını önleyebilmek. Devreye gezen Jandarma,  serinlemek için suya giren vatandaşlara suya girmemeleri konusunda bilgilendirmeler yapılarak, uyarılarda bulunuyor.

Bu kapsamda bilgiler aldığımız Aksaray İl Jandarma Komutanlığı , “Havaların aşırı ısınmasıyla birlikte ilimizde vatandaşların serinlemek için girdikleri göl, gölet, baraj ve sulama kanalı gibi yerlerde meydana gelebilecek muhtemel boğulma olayları ve can kayıplarının önlenmesi amacıyla Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca kontrol ve denetim faaliyetlerimize aralıksız devam edilmektedir. Bu kapsamda; Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce, sorumluluk alanımızda bulunan göl, gölet ve barajlarda meydana gelebilecek olası suda boğulma olayları ve can kayıplarının önlenebilmesi maksadıyla özellikle hafta sonları gün boyu devriye faaliyetleri icra edilerek, serinlemek için suya giren vatandaşlarımıza suya girmemeleri konusunda bilgilendirmeler yapılarak uyarılarda bulunulmuştur. Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgemizde suda boğulma olayları ve can kayıplarının yaşanmaması için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir.”ifadelerine yer verildi. *Eylül VURGUN




Kaynak: POSTA GAZETESİ

Editör: EYLÜL VURGUN

Bu haber 917 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI