Bugun...



Çalınan arıları JASAT buldu

Boyalı köyünden çalınan içerisinde arılar bulunan 25 adet kovan JASAT ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar neticesinde Nevşehir ili Avanos ilçesinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2023 12:48

Çalınan arıları JASAT buldu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 
Aksaray İli Merkez İlçesi Boyalı köyünde ikamet eden bir şahıs 112 Acil Çağrı hattını arayarak kendisine ait 25 adet içerisinde arı bulunan kovanının çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.
İhbarın alınmasına müteakip konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; arı kovanlarının bulunduğu yerden bir şahıs tarafından kamyonete yüklenerek Nevşehir ili Avanos İlçesine götürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili JASAT ekipleri tarafından Nevşehir ili Avanos ilçesinde yapılan araştırmalar sonucunda çalınan 25 adet arı kovanı Avanos İlçesi mülki sınırları içerisinde bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alınarak gerekli adli işlemlere başlandı.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” denildi.




Bu haber 794 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI