Bugun...



Jandarmanın bulduğu kızıl şahin tedavi altına alındı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yorgun ve bitkin halde uçamayan kızıl şahin kuşu bulundu. Jandarma ekipleri, kızıl şahin kuşunu muhafaza altına alınarak, tedavi ve bakımının yapılması için Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim etti.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2023 16:13

Jandarmanın bulduğu kızıl şahin tedavi altına alındı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yorgun ve bitkin halde uçamayan kızıl şahin kuşu bulundu.  Jandarma ekipleri, kızıl şahin kuşunu muhafaza altına alınarak, tedavi ve bakımının yapılması için Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim etti.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgide, “Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından Güzelyurt İlçesi Selime Kasabası mülki sınırları içerisinde çevre ve doğal hayatın korunmasına yönelik icra edilen kontrol ve denetim faaliyeti esnasında yol kenarında aşırı sıcaktan dolayı yorgun ve bitkin halde uçamayan bir kızıl şahin kuşu bulunmuştur. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından, kızıl şahin kuşu muhafaza altına alınarak tedavi ve bakımının yapılması için Aksaray Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edilecektir.”denildi. *Eylül VURGUN




Kaynak: POSTA GAZETESİ

Editör: EYLÜL VURGUN

Bu haber 982 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI