Bugun...



Aksaray jandarmasından kaçış yok

Jandarma, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığı, bulundurduğu ve ticaretini yaptığı tespit edilen bir şahsı yakaladı.

facebook-paylas
Tarih: 13-10-2023 11:55

Aksaray jandarmasından kaçış yok

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucuyla mücadele konusunda yapılan kapsamlı çalışmalara aralıksız devam ediliyor.

Bu kapsamda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığı, bulundurduğu ve ticaretini yaptığı tespit edilen bir şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada,  5 gram metamfetamin, 15 gram kenevir tohumu, 100 adet 9 mm tabanca fişeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 5 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı, ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.” denildi.




Kaynak: AKSARAY POSTA GAZETESİ

Editör: CENNET AKIN

Bu haber 719 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI