Bugun...



Aksaray’da Jandarmadan mercek operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen Şehit J. Asb. Üçvş. Emrah Ünalan JASAT Mercek operasyonunda 76 kişi yakayı ele verdi.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2023 13:41

Aksaray’da Jandarmadan mercek operasyonu

Aksaray İl Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ülke genelinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ve aranan şahısların yakalanarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak 23-27 Ekim 2023 tarihleri arasında “Şehit J.Asb.Üçvş. Emrah Ünalan JASAT Mercek Operasyonu” gerçekleştirildi. Bu kapsamda Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve Asayiş timlerince İl genelinde eş zamanlı olarak 23-27 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Şehit J.Asb.Üçvş. Emrah Ünalan JASAT Mercek Operasyonlarında, çeşitli suçlardan aranan 76 şahıs kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıslardan 22’si adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” denildi.




Editör: Feride Koyuncu

Bu haber 707 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI